SANT MEDIR

View Calendar
03/03/2017 Tot el dia
Plaça de la Vila de Gràcia, 2, 08012 Barcelona, España
Address: Plaça de la Vila de Gràcia, 2, 08012 Barcelona, España

“El caramel té dolçor, llença’l dolçament”

 

SANT MEDIR A GRÀCIA

Durant el matí, les colles participen en la cercavila pels carrers i les places de Gràcia. A partir de les 10 del matí, totes les colles passen per la Plaça de la Vila de Gràcia, per davant de la seu del Districte de Gràcia.

A les vuit del vespre, totes les colles es concentren pels carrers de Sant Salvador i Escorial per tal d’iniciar la desfilada, encapçalada per la colla portadora de la bandera de la Federació i la Orquestra Municipal de la Guàrdia Urbana Muntada.

L’itinerari del vespre serà: Sant Salvador, Nil i Fabra i Gran de Gràcia, per acabar la desfilada al Pla de Salmeron, on les colles saludaran a les autoritats presents.

 

SANT MEDIR A SARRIÀ

Durant el matí, les colles del barri de Sarrià celebren la diada de Sant Medir amb una cercavila pels carrers i places i, com és habitual, es trobaran a la Plaça del Consell de la Vila. Enguany, la Federació de Colles les acompanyarà amb dos camions plens de romeus d’altres colles.

A la tarda, a partir de les 18.30 hores, les colles fan una desfilada en seguici pels carrers del barri des del Desert de Sarrià fins a la Plaça del Consell de la Vila.

 

SANT MEDIR A SANT GERVASI

Durant el matí, les colles de Sant Gervasi participen en la cercavila pels carrers i les places del barri.

Al vespre, es reuneixen amb la resta de colles al carrer Sant Salvador per realitzar la desfilada al barri de Gràcia.

 

Imposició de llaçades de Sant Medir a les Colles

A la una del migdia, es celebra una missa en honor a Sant Medir a l’Esplanada del Miracle de l’Ermita, a Sant Cugat, on el Pare Lluís Vitori, consiliari de la Penya Regalèssia, i en Mossèn Enric Subirà, consiliari de la Federació de Colles, fan honor a Sant Medir.

Un cop acabada la missa, es col·loquen les llaçades commemoratives a les banderes de les colles assistents.