Pride Barcelona


La Federació de Colles i l’Associació Catalana d’Empreses per a Gais i Lesbianes (ACEGAL) van signar un acord de col·laboració en el que ambdues entitats es comprometen a col·laborar en les festes que organitzen en un intercanvi que acosta la cultura popular i els drets de les persones.

Un grup de voluntaris del Pride van col·laborar en la seguretat de la Festa de Sant Medir que es va celebrar el 3 de març de 2015. L’experiència va ser tan positiva que es van emplaçar a seguir col·laborant en altres activitats o actes que es realitzessin a Gràcia.

Per contra, la Federació de Colles de Sant Medir va participar en la cercavila del Festival Pride que es va celebrar al mes de juny de 2015 amb dos camions engalanats i alguns caramels i llaminadures que es van repartir arreu de la cercavila.

Aquesta col·laboració es va repetir, però no només per a Sant Medir, que hi col·laboren en diverses activitats, si no que a altres actes d’altres entitats de Barcelona, com els Trabucàires de Gràcia, l’Associació de Veïns del Farró, etc.

 

pride_smedir

pride-smedir2