a la Bordeta

Cada diumenge següent de Sant Medir, es celebra la ja tradicional cercavila pels carrers del Barri de La Bordeta tot rodejant La Parròquia de Sant Medir.

La rua és formada per la Guàrdia Urbana muntada, la banda de música El Triangle de Sants, els cavalls i carros de les Colles i tots els camions, un rere l’altre, cadascun amb el nom de la seva Colla per identificar-los.

Des de les 10.45 hores de matí, aproximadament es llencen caramels i llaminadures pels carrers i places, on la gent tot sovint regala galetes o vi per endolcir el camí.

El recorregut és:

Constitució, Gavà, Alpens, Guadiana, Sants, Gayarre, Gavà, Constitució, Toledo, Manzanares, Andalusia, Riera de Tena, Constitució, Viladecans, Corral, Mn. Amadeu Oller.

Quan finalitza la cercavila, vora les 12 hores del migdia, es celebra una missa solemne en honor al nostre Patró i es fa entrega a les Colles participants d’una llaçada commemorativa.

La Colla La Parròquia de Sant Medir, encarregada d’organitzar l’acte, ens acull a tots en un aperitiu que dóna punt i final a la festa.