SANT MEDIR

03/03/2020 Tot el dia
Plaça de la Vila de Gràcia, 2, 08012 Barcelona, España
Address: Plaça de la Vila de Gràcia, 2, 08012 Barcelona, España

“El caramel té dolçor, llença’l dolçament”

 

SANT MEDIR A GRÀCIA

Durant el matí, les colles participen en la cercavila pels carrers i les places de Gràcia. A partir de les 10 del matí, totes les colles passen per la Plaça de la Vila de Gràcia, per davant de la seu del Districte de Gràcia.

A les vuit del vespre, totes les colles es concentren pels carrers de Sant Salvador i Escorial per tal d’iniciar la desfilada, encapçalada per la colla portadora de la bandera de la Federació i la Orquestra Municipal de la Guàrdia Urbana Muntada.

L’itinerari del vespre serà: Sant Salvador, Nil i Fabra i Gran de Gràcia, per acabar la desfilada al Pla de Salmeron, on les colles saludaran a les autoritats presents.

 

SANT MEDIR A SANT GERVASI

Durant el matí, les colles de Sant Gervasi participen en la cercavila pels carrers i les places del barri.

Al vespre, es reuneixen amb la resta de colles al carrer Sant Salvador per realitzar la desfilada al barri de Gràcia.

 

SANT MEDIR A SARRIÀ

Durant el matí, al barri de Sarrià celebren la diada de Sant Medir amb una cercavila pels carrers i places i, com és habitual, es trobaran a la Plaça del Consell de la Vila amb entitats i autoritats.

A la tarda, a partir de les 18.30 hores, les colles fan una desfilada en seguici pels carrers del barri des del Desert de Sarrià fins a la Plaça del Consell de la Vila.