Premiats Concurs Literari Vila de Gràcia

Com cada any, la gala de lliurament de premis del concurs literari Vila de Gràcia marca el tret de sortida de les celebracions de Sant Jordi a Gràcia. El divendres 20 d’abril a les 20h al teatre del Centre Moral de Gràcia va tenir lloc el lliurament de premis d’aquest concurs organitzat conjuntament entre la Fundació Festa Major de Gràcia, el Centre Moral i la Federació de Colles de Sant Medir.

L’acte es va dividir en tres parts: la primera amb una presentació i actuació de Barcelona Broadway Choir, un cor emergent dedicat a interpretar cançons de musicals que feia la seva posada en marxa aquell dia; la segona part pel lliurament de premis del concurs i els parlaments oficials i la tercera part per una nova interpretació de peces musicals. L’acte va ser presidit per la Directora General de Cultura Popular de la Generalitat de Catalunya, la Sra. Àngels Blasco; la Consellera de Cultura del Districte de Gràcia, la Sra. Marta Duñach; el president del Centre Moral, el Sr. Carlos Pablos; el president de la Federació de Colles de Sant Medir, el Sr. Josep Antoni Torralba i la presidenta de la Fundació Festa Major de Gràcia, la Sra. Carla Carbonell.

Els premiats van ser:

  • Modalitat Textos Teatrals (premi valorat en 400€): Jordi Ferrer Gràcia
  • Modalitat Juvenil de Contes i Poesia (premi valorat en 75€ de materials i llibres d’escriptura): Albert Folch Castel

Els premis llistats a continuació tots van tenir un premi valorat en 300€, una rajola de la Festa Major de Gràcia del Bicentenari i una rosa de Sant Jordi:

  • Modalitat de Poesia de temàtica lliure: Oriol Solà Prat
  • Modalitat de Poesia amb temàtica de Festa Major de Gràcia: Enric Sunyol Bosch
  • Modalitat de Poesia amb temàtica de Sant Medir: Enric Sunyol Bosch
  • Modalitat de Contes de temàtica lliure: Agustí Serra Grima
  • Modalitat de Contes amb temàtica de Festa Major de Gràcia: Núria Pons Boleda
  • Modalitat de Contes amb temàtica de Sant Medir: Teresa Vergés Adrià