Presentació Premis Spavila Gràcia 2015

http://www.gracianet.cat/premis-spavila-gracia-2015

 

Premi MONIATO DOLÇ 2015

 • AMPA Escola Univers: per la seva insistència i perseverança en reivindicar una nova escola per als seus fills i filles que finalment ha donat els seus fruits. Per no rendir-se en la seva lluita per a una escola pública i de qualitat.
 • Casal Corpus: per ser els ideòlegs d’un projecte molt ambiciós que ha aconseguit engrescar a mitja Gràcia: fer una obra de teatre basada en la novel·la el Rellotger de Gràcia de Joan Lafarga. Per aconseguir una gran unió temporal d’entitats implicant a tanta gent tant diversa del món cultural gracienc.
 • Cinemes Texas: pel nou projecte de cinema amb 4 sales amb l’objectiu de reconquerir el públic de barri a base de reestrenes subtitulades en català i a preus populars.

Premi OLE ELS TEUS PINYONS 2015

 • Patufet: per superar la subrogació de l’Escola per part de la Salle i aconseguir gestionar-la com a cooperativa per ser una alternativa més democràtica que els ha de permetre ser més lliures a l’hora de dur a terme el projecte educatiu que desitgen per als alumnes.
 • Gràcia cap on vas: per tot el que han fet en el darrer any i especialment perquè el moviment social veïnal ha aconseguit de moment la suspensió de noves llicències hoteleres, entre elles la de l’hotel del Deutsche Bank.
 • Coordinadora Colles de Cultura de Gràcia/Violeta de Gràcia: per la seva perseverança i tossuderia en la demanda el permís per fer foguera per Sant Joan 2015 a la Plaça del Sol. Per haver recuperat l’element més important del solstici d’estiu i que els veïns i veïnes de la Vila el puguin fruir.

Premi SPA VILA GRÀCIA 2015

 • Esplai Espurna i Matinada: perquè com tots sabem la tasca d’un esplai és voluntària i altruista, però això no vol dir que precària. Instem, exclamem, animem als 2 esplais i als seus monitors i monitores a lluitar (topant sempre amb el Districte) per a un local digne on fer les seves activitats amb els infants graciencs.
  VOSALTRES QUE SOU JOVES, LLUITEU! HO ACONSEGUIREU!!! CAP ESPLAI SENSE LOCAL!
 • Ètnia Gitana i la Plaça Romaní: perquè de tots és sabut que fa anys que hi ha uns barracons on abans els gitanets jugaven a futbol.
  Ara que els barracons no calen és el moment perquè l’ètnia gitana de nostre barri faci la revolta i demanin que els treguin per poder tornar a recuperar la seva plaça i poder tornar a fer festa major.
  Qui no recorda aquelles “lluvia de estrellas”? Les volem torna a veure. Volem que tingueu el vostre espai al barri per festes, VINGA SPAVILEU, LA PLAÇA ÉS VOSTRA!
 • G6: per ser l’entitat que ha d’aglutinar i donar veu a totes les altres entitats gracienques i sembla que està una mica adormida “en los Laureles”. Vinga, que la idea inicial del G6 era molt bona i la volem recuperar. Sou les entitats més històriques i les que menys us heu “modernitzat” per obrir-vos al barri. PODEU SER L’EIX VERTEBRADOR DEL BARRI.

Premi LA GRAN CASTANYA 2015

 • PSC Gràcia: per haver hagut de plegar les andròmines del tot plegat i deixar el seu local referent a Gràcia, quedant a l’espera de la seva au fènix.
 • Heliogàbal: per haver de marxar amb la seva música a un altre lloc, més enllà de la Vila i de la seva Festa Major i cercar nous horitzons.
 • Lluïsos de Gràcia: per haver hagut de fer “reset” i recomençar la recerca d’un nou San Grial econòmica, més enllà de les grans alçades i d’Alemanya.

 

Premis Spavila