Vols participar?

Vols participar a Sant Medir? Tan si vols gaudir de l’experiència de llençar caramels, com si vols col·laborar amb la organització o ets una banda de música que vol oferir els seus serveis el dia de Sant Medir, posa’t en contacte amb nosaltres i parlem-ne!

Tens diverses opcions de participar a la Festa de Sant Medir:

 

Llençar caramels

Si vols ser un romeu o romeva i formar part d’una Colla, posa’t en contacte amb alguna d’elles i gaudeix d’aquesta fantàstica experiència. Trobaràs totes les colles i les seves dades aquí. Has de tenir en compte que participar de la Festa de Sant Medir no és una activitat gratuïta, pel que cada Colla té el seu preu. Així com els caramels i demés llepolies, que també ens costen diners.

 

Recollir caramels

Si no saps què fer el dia de Sant Medir per anar a buscar caramels, només cal que vegis els recorreguts que fan les Colles aquí per tal de poder trobar el millor lloc i emplenar la teva bossa.

 

 

Voluntariat

Si ens vols ajudar i formar part de la organització de la Festa o de la resta d’activitats que es fan durant l’any, omple aquest formulari i formaràs part de l’equip.

 

 

Venir a tocar

Si ets una batucada, una banda de música o un grup de percussió, pots deixar-nos les teves dades a través del correu electrònic, o posar-te en contacte directament amb les colles per tal d’oferir els teus serveis i participar de la Festa de Sant Medir. Si tens algun dubte sobre la teva possible participació, escriu-nos un correu electrònic a voluntariat@santmedir.org i t’ajudarem en el que calgui.