recorreguts matí


L’ANTIGA DE SANT MEDIR

ATENES, BALMES, PÀDUA, SARAGOSSA, SANTJOANISTES, PL. MAÑÉ I FLAQUER, VALLIRANA, SEPTIMÀNIA, PL. LESSEPS, PRÍNCEP D’ASTÚRIES, RAMBLA DEL PRAT, BENET MERCADER, PL. LLIBERTAT, SANTA EUGÈNIA, GRAN DE GRÀCIA, MONTSENY, TRAVESSIA DE SANT ANTONI, ASTÚRIES, TORRENT DE L’OLLA, DILUVI, PL. VILA DE GRÀCIA, GOYA, GRAN DE GRÀCIA, SANTA ROSA, SANTA ÀGATA, CAROLINES, PRÍNCEP D’ASTÚRIES I MADRAZO.

UNIÓ GRACIENCA

MASPONS, PERE SERAFÍ, TRAVESSERA DE GRÀCIA, TORRENT DE L’OLLA, CÒRSEGA, SANT AGUSTÍ, MARTÍNEZ DE LA ROSA, DILUVI, FRANCESC GINER, SANTA TERESA, CÒRSEGA, GRAN DE GRÀCIA, TRAVESSERA DE GRÀCIA, PASSEIG SANT JOAN, INDÚSTRIA, GRASSOT, TRAVESSERA DE GRÀCIA, NÀPOLS, PARE CLARET, TORDERA, MILÀ I FONTANALS, PUIGMARTÍ, TORRENT DE L’OLLA, CÒRSEGA, SANT AGUSTÍ, MARTÍNEZ DE LA ROSA, DILUVI, PLAÇA DE LA VILA DE GRÀCIA, GOYA, GRAN DE GRÀCIA, TRAVESSERA DE GRÀCIA, XIQUETS DE VALLS, MASPONS.

LA HUMORÍSTICA

PL.MAÑÉ I FLAQUER, VALLIRANA, SEPTIMÀNIA, MONTROIG, LA TORRE, VERGE GRÀCIA, PRÍNCEP D’ASTÚRIES, RAMBLA DEL PRAT, GRAN DE GRÀCIA, SANTA ROSA, BADIA, ASTÚRIES, TORRENT DE L’OLLA, DILUVI, PL.VILA DE GRÀCIA, GOYA, GRAN DE GRÀCIA, CAROLINES, creuar PP.ASTÚRIES, GUILLEM TELL, BALMES, SANTJOANISTES, SANT GUILLEM, SANT HERMENEGILD, RIO  ROSAS contra direcció, PÀDUA, SARAGOSSA, SANTJOANISTES, PL.MAÑÉ I FLAQUER,  VALLIRANA,  SEPTIMÀNIA, SARAGOSSA, GUILLEM TELL, LINCOLN, SANTJOANISTES, LA TORRE, MOSSÉN XIRÓ, CAMPS I FABRÉS, GUILLEM TELL, VALLIRANA, PL.MAÑÉ I FLAQUER.

LA LLIBERTAT GRACIENCA

TORRENT DE L’OLLA 27, LLIBERTAT, MILÀ I FONTANALS, TRAVESSERA DE GRÀCIA, ESCORIAL, PI I MARGALL, HIPÒLIT LÁZARO, TRAVESSERA DE GRÀCIA, SARDENYA, PARE CLARET, TORDERA, MILÀ I FONTANALS, PUIGMARTÍ, TORRENT DE L’OLLA, DILUVI, VILA DE GRÀCIA, GOYA, GRAN DE GRÀCIA,  MONTSENY, PERE SERAFÍ, TRAVESSERA DE GRÀCIA, TORRENT D’EN VIDALET,  TEROL,  TORRENT DE L’OLLA, LLIBERTAT, MILÀ I FONTANALS, TORDERA, TORRENT DE L’OLLA 27.

LA GARDÈNIA

MONTSENY 14, TORRENT DE L’OLLA, LLIBERTAT, MILÀ I FONTANALS, TRAVESSERA DE GRÀCIA, BAILEN, INDÚSTRIA, ROGER DE FLOR, TRAVESSERA DE GRÀCIA, PASSATGE NOGUÉS, PARE LAÍNEZ, SECRETARI COLOMA, ENCARNACIÓ, L’OR, TORRENT DE L’OLLA, DILUVI, PLAÇA DE LA VILA DE GRÀCIA, GOYA, GRAN DE GRÀCIA, TRAVESSERA DE GRÀCIA, TORRENT D’EN VIDALET, TEROL, ROS D’OLANO, GRAN DE GRÀCIA, CAROLINES, PRÍNCEP D’ASTÚRIES, VIA AUGUSTA, TRAVESSERA DE GRÀCIA, GRAN DE GRÀCIA, MONTSENY 14.

VICTÒRIA

TORRENT DE LES FLORS, TRAVESSERA DE GRÀCIA, BAILÈN, TORDERA, MILÀ I FONTANALS, PUIGMARTÍ, TORRENT DE L’OLLA, CÒRSEGA, GRAN DE GRÀCIA, TRAVESSERA DE GRÀCIA, TORRENT DE L’OLLA, DILUVI, PLAÇA VILA DE GRÀCIA, GOYA, GRAN DE GRÀCIA, CIGNE, MERCAT DE LA LLIBERTAT, SANTA EUGÈNIA, GRAN DE GRÀCIA, MONTSENY, TRAVESSIA DE SANT ANTONI, ASTÚRIES, VERDI, PERLA, SANT LLUIS, TORRENT D’EN VIDALET, CONGOST, TORRENT DE LES FLORS, ENCARNACIÓ, JOAN BLANQUES, RABASSA, PROVIDÈNCIA, VERDI, TEROL, TORRENT DE L’OLLA, TRAVESSERA DE GRÀCIA, ESCORIAL, PL. JOANIC.

LA MODERNA DE GRÀCIA

LLIBERTAT, MILÀ I FONTANALS, PUIGMARTÍ, TORRENT DE L’OLLA, DILUVI, PL. VILA DE GRÀCIA, GOYA, GRAN DE GRÀCIA, SANTA ROSA, TRILLA, SANTA ÀGATA, GRAN DE GRÀCIA, MAURICI SERRAHIMA, TORRENT DE L’OLLA, TRAVESSERA DE GRÀCIA, BAILEN, TORDERA, FRATERNITAT LLIBERTAT, MILÀ I FONTANALS, TORRENT D’EN VIDALET, TEROL, TORRENT DE L’OLLA, DILUVI, PLAÇA DE LA VILA DE GRÀCIA, GOYA, GRAN DE GRÀCIA, TRAVESSERA DE GRÀCIA, ESCORIAL, SANT SALVADOR.

MONUMENTAL

TRAVESSIA SANT ANTONI, ASTÚRIES, TORRENT DE L’OLLA, DILUVI, PLAÇA VILA DE GRÀCIA, GOYA, GRAN DE GRÀCIA, MONTSENY, PERLA, SANT LLUÍS, HIPÒLIT LÀZARO, TRAVESSERA DE GRÀCIA, PASSATGE NOGUÉS, PARE LAINEZ, JOAQUIM RUYRA, ESCORIAL, ENCARNACIÓ, TORRENT D’EN VIDALET, TRES SENYORES, SALINAS, PROVIDÈNCIA, VERDI, OR, TORRENT DE L’OLLA, ROS DE OLANO, GRAN DE GRÀCIA, SANT MARC, BERGA, RAMBLA DEL PRAT, BENET I MERCADER, MERCAT DE LA LLIBERTAT, SANTA EUGÈNIA, GRAN DE GRÀCIA, SANTA ROSA, ASTÚRIES, TORRENT DE L’OLLA, ROS D’OLANO, SANT JOAQUIM, TRAVESSIA SANT ANTONI.

ELS PILONS

PASSATGE NOGUÉS, TAXDIRT, SARDENYA, PARE LAÍNEZ, SECRETARI COLOMA, PI I MARGALL, ESCORIAL, TRAVESSERA DE GRÀCIA, SARDENYA, PARE CLARET, ROGER DE FLOR, JOAQUIM RUYRA, PLAÇA JOANIC, BRUNIQUER, TORRENT DE LES FLORS, BAILEN, TORDERA, MILÀ I FONTANALS, PUIGMARTÍ, TORRENT DE L’OLLA, DILUVI, PLAÇA DE LA VILA DE GRÀCIA, GOYA, GRAN DE GRÀCIA, TRAVESSERA DE GRÀCIA, TORRENT D’EN VIDALET, TEROL, ROS D’OLANO, GRAN DE GRÀCIA, MONTSENY, PERLA, TORRENT D’EN VIDALET, OR, VERDI, TEROL, TORRENT DE L’OLLA, TRAVESSERA DE GRÀCIA, SICÍLIA.

EL TIMBALER DEL BRUC

MONTMANY, RAMON I CAJAL, JOAN BLANQUES, ENCARNACIÓ, MONTMANY, RAMON I CAJAL, PL. JOANIC, ESCORIAL, PROVIDÈNCIA, VERDI, PERLA, SANT LLUÍS, TORRENT DE LES FLORS, TRAVESSERA DE GRÀCIA, SICÍLIA, SARDENYA, PARE CLARET, TORDERA, MILÀ I FONTANALS,  PUIGMARTÍ, TORRENT DE L’OLLA, DILUVI, PLAÇA VILA DE GRÀCIA, GOYA, GRAN DE GRÀCIA, MONTSENY, TORRENT DE L’OLLA, TRAVESSERA DE GRÀCIA, TORRENT D’EN VIDALET, RAMON I CAJAL, JOAN BLANQUES.

ELS AMICS

ROS DE OLANO, GRAN DE GRÀCIA, MONTSENY, TORRENT DE L’OLLA, DILUVI, PLAÇA DE LA VILA DE GRÀCIA, CIGNE, BERGA, SANT MARC, BENET I MERCADER, PLAÇA LLIBERTAT, SANTA EUGÈNIA, GRAN DE GRÀCIA, SANTA ROSA, MATEU, ROBÍ, VERDI, TEROL, TORRENT DE L’OLLA, TRAVESSERA DE GRÀCIA, ESCORIAL, PROVIDÈNCIA, TORRENT DE L’OLLA, ROS DE OLANO.

ELS TIVATS

GRAN DE GRÀCIA 57, TRAVESSERA DE GRÀCIA, PASSEIG DE SANT JOAN, PARE CLARET, TORDERA, MILÀ I FONTANALS, TRAVESSERA DE GRÀCIA, BAILEN, CÒRSEGA, MILÀ I FONTANALS, CAMPRODON, BAILEN, CÒRSEGA, MILÀ I FONTANALS, PUIGMARTÍ, TORRENT DE L’OLLA, DILUVI, MARTÍNEZ DE LA ROSA, PENEDÈS, TORRENT DE L’OLLA, DILUVI, PLAÇA DE LA VILA DE GRÀCIA, GOYA, GRAN DE GRÀCIA, SANT MARC, BENET I MERCADER, MERCAT DE LA LLIBERTAT, SANTA EUGÈNIA, GRAN DE GRÀCIA, MONTSENY, TORRENT DE L’OLLA, CÒRSEGA, JARDINETS, GRAN DE GRÀCIA.

NOVA DE SARRIÀ

MATI:
09,30 Tradició – Plaça dels Romeus de Sant Medir – Vergós – Major de Sarrià – Mañe i Flaquer – Placeta Sant Vicenç – Cardenal Sentmenat – FFCC – Hort de la Vila

09,50 Major de Sarriá – Plaça de Sarriá – Mercat de Sarrià – Reina Elisenda de Montcada – Clos de Sant Francesc – Pedró de la creu – Bonaplata – Fontcoberta

10,10 Passatge Senillosa – Passeig de Sant Juan Bosco – Mestre Falla – Benet Mateu

10,30 Plaça Artós – Major de Sarrià

10,45 Plaça Consell de la Vila (autoritats) – Major de Sarrià

11,05 Plaça de Sarrià (Benedicció) – Major de Sarrià

11,20 Major de Sarrià – Passeig de Santa Eulàlia (Desert de Sarrià)

12,00 Desert de Sarrià.

TARDA:

18,30 Passeig de Santa Eulàlia (Desert de Sarrià) – Major de Sarrià

18,50 Plaça de Sarrià – Passeig Reina Elisenda

19,00 Clos de Sant Francesc – Pedró de la Creu – Bonaplata – Fontcoberta

19,15 Passatge Senillosa – Plaça Artós – Passeig de San Juan Bosco – Mestre Falla

19,45 Benet Mateu – Plaça Artós – Major de Sarrià

20,00 Plaça Consell de la Vila FI DE FESTA

L’AMISTAT DE GRÀCIA

RAMÓN I CAJAL, ESCORIAL, PROVIDÈNCIA, TORRENT DE L’OLLA, TRAVESSERA DE GRÀCIA, BAILÈN, TORDERA, MILÀ I FONTANALS, PUIGMARTÍ, TORRENT DE L’OLLA, DILUVI, PLAÇA DE LA VILA, GOYA, GRAN DE GRÀCIA, CIGNE, PL. LLIBERTAT, BENET I MERCADÉ, SANTA EUGÈNIA, GRAN DE GRÀCIA,  SANTA ROSA, BADIA, MATEU, TORRENT DE L’OLLA, TRAVESSERA DE GRÀCIA, TORRENT D’EN VIDALET, SANT LLUÍS, TORRENT DE LES FLORS.

ELS PATUFETS

TORRIJOS, RAMIN I CAJAL, TORRENT DE LES FLORS, BRUNIQUER, JOAN BLANQUES, ENCARNACIÓ, OR, TORRENT DE L’OLLA, TRAVESSERA DE GRÀCIA, QUEVEDO, PL. JOHN LENON, RAMIS, MILÀ I FONTANALS, PUIGMARTÍ, TORRENT DE L’OLLA, DILUVI, PLAÇA VILA DE GRÀCIA, GOYA, GRAN DE GRÀCIA, CIGNE, BERGA, SANT MARC, BENET I MERCADÉ, PL. LLIBERTAT, SANTA EUGÈNIA, GRAN DE GRÀCIA, MONTSENY, PERE SERAFÍ, TRAVESSERA DE GRÀCIA, TORRENT D’EN VIDALET, RAMON I CAJAL, TORRIJOS.

LA PESSIGOLLA

TORRENT DE L’OLLA 77, PERILL, MILÀ I FONTANALS, PUIGMARTÍ, TORRENT DE L’OLLA, DILUVI, PLAÇA DE LA VILA DE GRÀCIA, GOYA, GRAN DE GRÀCIA, SANTA ROSA, MATEU, TORRENT DE L’OLLA, TRAVESSERA DE GRÀCIA, ESCORIAL, PROVIDÈNCIA, PLAÇA ROVIRA I TRIAS, BIADA, TORRENT DE L’OLLA, DILUVI, PLAÇA DE LA VILA DE GRÀCIA, GOYA, GRAN DE GRÀCIA, TRAVESSERA DE GRÀCIA, TORRENT DE L’OLLA, CÒRSEGA, JARDINETS.

CAL ROS

VERDI, LA PERLA, MONTMANY, TRAVESSERA DE GRÀCIA, ROGER DE FLOR, TRAVESSERA DE GRÀCIA, SARDENYA, PARE CLARET, TORDERA, MILÀ I FONTANALS, PUIGMARTÍ, TORRENT DE L’OLLA, DILUVI, PLAÇA DE LA VILA DE GRÀCIA, GOYA, GRAN DE GRÀCIA, TRAVESSERA DE GRÀCIA, TORRENT D’EN VIDALET, CONGOST, TORRENT DE LES FLORS, SANT LLUÍS, ESCORIAL, MOSSEN MASDESSEJAR, SANT SALVADOR, VERDI.

DOLÇA

ROBÍ, VERDI, OR, PL. DIAMANT, TORRENT DE L’OLLA, DILUVI, PLAÇA DE LA VILA DE GRÀCIA, GOYA, GRAN DE GRÀCIA, SANTA ROSA, BADIA, MATEU, TORRENT DE L’OLLA, PERLA, VERDI, OR, TORRENT DE L’OLLA, DILUVI, PLAÇA DE LA VILA DE GRÀCIA, GOYA, GRAN DE GRÀCIA.

LA JOVENÍVOLA

9,30h: c/ Rafael Batlle, Plaça dels Romeus de Sant Medir,  c/ Vergos, Major de Sarrià, Mañé i Flaquer, Placeta de Sant Vicens, Cardenal de Sentmenat – FFCC – Hort de la Vila.

9,50h:   Major de Sarria, Plaça de Sarria, Mercat de Sarria, Reina Elisenda de Montcada, Clos de Sant Francesc- Pedro de la Creu, Bonaplata i  Fontcuberta.

10,10h:  Passatge Senillosa, Passeig de Sant Joan Bosco, c/ Mestre Falla, c/ Benet Mateu.

10,30h: Plaça Artós, c/ Major de Sarrià.

10,45h:  Plaça Consell de la Vila (autoritats), c/ Major de Sarrià.

11,05h:  Plaça de Sarrià (Benedicció), c/ Major de Sarrià.

11,20 h  c/ Major de Sarrià – Passeig de Santa Eulàlia (Desert de Sarrià).

EL DRAC ENSUCRAT

RABASSA, JOAN BLANQUES, SANT LLUÍS, TORRENT DE LES FLORS, RAMON I CAJAL, MONTMANY, TRAVESSERA DE GRÀCIA, BAILEN, TORDERA, MILÀ I FONTANALS, PUIGMARTÍ, TORRENT DE L’OLLA, DILUVI, PLAÇA DE LA VILA DE GRÀCIA, GOYA, GRAN DE GRÀCIA, MONTSENY, TORRENT DE L’OLLA, TRAVESSERA DE GRÀCIA, TORRENT D’EN VIDALET, SANT LLUÍS, MONTMANY, TRAVESSERA DE GRÀCIA, PASSEIG DE SANT JOAN, INDÚSTRIA, PASSEIG DE SANT JOAN, TRAVESSERA DE GRÀCIA, PASSATGE NOGUÉS, TAXDIRT, SECRETARI COLOMA, PI I MARGALL, HIPÓLITO LÁZARO, NÀPOLS, PARE CLARET, PASSEIG DE SANT JOAN, PL. JOANIC, ESCORIAL, PROVIDÈNCIA, PL. ROVIRA.

EL CAU

BENET MERCADÉ, PLAÇA DE LA LLIBERTAT, SANTA EUGÈNIA, GRAN DE GRÀCIA, SANTA ROSA, MATEU, TORRENT DE L’OLLA, SIRACUSSA, MILÀ I FONTANALS, PUIGMARTÍ, TORRENT DE L’OLLA, DILUVI, PLAÇA DE LA VILA DE GRÀCIA, GOYA, GRAN DE GRÀCIA, TRAVESSERA DE GRÀCIA, BAILEN, TORDERA, MILÀ I FONTANALS, TRAVESSERA DE GRÀCIA, SARDENYA, PARE CLARET, TORDERA, MILÀ I FONTANALS, TORRENT D’EN VILADET, SANT LLUÍS, ESCORIAL, SANT SALVADOR, TORRENT DE L’OLLA, ROS DE OLANO, GRAN DE GRÀCIA, BRETON DE LOS HERREROS, PRÍNCEP D’ASTÚRIES, RAMBLA DE PRAT, BENET MERCADÉ.

LA TRADICIONAL DE GRÀCIA

SANT LLUÍS 7, MONTMANY, RAMON I CAJAL, TORRENT DE LES FLORS, TRAVESSERA DE GRÀCIA,  BAILÈN, TORDERA, MILÀ I FONTANALS, PUIGMARTÍ, TORRENT DE L’OLLA, DILUVI, PL. VILA DE GRÀCIA, GOYA, SANTA ROSA, BADIA, MATEU, TORRENT DE L’OLLA, TRAVESSERA DE GRÀCIA, ESCORIAL, BRUNIQUER, JOAN BLANQUES, ENCARNACIÓ, PL. VIRREINA, OR PL. DIAMANT, TORRENT DE L’OLLA, PERLA, SANT LLUÍS 7.

ELS BENPLANTATS
CLUB ESPORTIU EUROPA, CAMÈLIES, SARDENYA, PROVIDÈNCIA, ALEGRE DE DALT, PI I MARGALL, ESCORIAL, TRAVESSERA DE GRÀCIA, PASSATGE NOGUÉS, TAXDIRT, SECRETARI COLOMA, ENCARNACIÓ, JOAN BLANQUES, RABASSA, PROVIDÈNCIA, BIADA, TORRENT DE L’OLLA, DILUVI, PLAÇA DE LA VILA DE GRÀCIA, GOYA, GRAN DE GRÀCIA, MONTSENY, PERLA, SANT LLUÍS, ESCORIAL, CAMÈLIES, CLUB ESPORTIU EUROPA.