Vols participar?


Vols participar a Sant Medir? Tan si vols gaudir de l’experiència de llençar caramels, com si vols col·laborar amb la organització o ets una banda de música que vol oferir els seus serveis el dia de Sant Medir, posa’t en contacte amb nosaltres i parlem-ne!

Tens diverses opcions de participar a la Festa de Sant Medir:

 

  1. Llençant caramels: Si vols ser un romeu o romeva i formar part d’una Colla, posa’t en contacte amb alguna d’elles i gaudeix d’aquesta fantàstica experiència. Trobaràs totes les colles i les seves dades aquí. Has de tenir en compte que participar de la Festa de Sant Medir no és una activitat gratuïta, pel que cada Colla té el seu preu. Així com els caramels i demés llepolies, que també ens costen diners.
  2. Recollint caramels: Si no saps què fer el dia de Sant Medir per anar a buscar caramels, només cal que vegis els recorreguts que fan les Colles per tal de poder trobar el millor lloc i emplenar la teva bossa.
  3. Organitzant: Si ens vols ajudar i formar part de la organització de la Festa, posa’t en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic comunicacio@santmedir.org i explica’ns què t’agradaria fer, per exemple, ser part del cordó de seguretat durant la cercavila, participar com a jurat en els concursos de Sant Medir o preparar els actes del pregó.
  4. Tocant en un grup de música: Si ets una batucada, una banda de música o un grup de percussió, pots deixar-nos les teves dades a través del correu electrònic, o posar-te en contacte directament amb les colles per tal d’oferir els teus serveis i participar de la Festa de Sant Medir.

 

Si tens algun dubte sobre la teva possible participació, escriu-nos un correu electrònic a federacio@santmedir.org o a comunicacio@santmedir.org i t’ajudarem en el que calgui.