Concurs de fotografia 2020

Ja han passat uns mesos des de que vam celebrar la Dolça Festa, però mai és tard si es tracta de recordar bells moments com el que ens regaleu amb les fotografies que cada any es presenten al concurs. Degut a la situació actual en la que ens trobem, enguany encara no s’havia pogut celebrar el concurs de fotografia i Instagram de Sant Medir i, tot i que ja estem pensant en què es podrà fer l’any vinent, no volíem deixar passar la ocasió de retrobar-nos en la memòria.

Aquells que us vau presentar al Concurs d’Instagram, només cal que espereu a l’entrega de premis.

Aquells que volíeu presentar fotografies en paper us animem a que les presenteu, sempre segons les bases que trobareu aquí i que es van publicar a principis d’any, però haurà de ser en format digital. A continuació trobareu dos formularis que haureu d’emplenar i enviar per separat, els rebran dues persones diferents per assegurar l’anonimat de les obres. Empleneu tants formularis com obres vulgueu presentar, teniu temps fins el proper 18 de desembre de 2020.

L’entrega de premis està prevista pel dia 22 de desembre de 2020, encara a determinar el format, l’hora i el lloc.

 


Error: No s'ha trobat el formulari de contacte.


 

Després d’enviar el formulari amb les teves dades, puja la teva fotografia:    Emplenant aquest formulari consentiu que es desi i gestioni la vostra informació en aquest lloc web.