Bases del concurs d’aparadors 2023

Com ja s’està convertint en tradició, torna el concurs d’aparadors de Sant Medir 2023. Les anteriors edicions van ser molt participades, pel que esperem que enguany, tornem a gaudir d’una bona ruta comercial per Sant Medir.

Si tens un comerç amb aparador de qualsevol mida, anima’t a participar al concurs! El comerç de barri és un bé molt preuat que hem de mantenir viu entre totes!

Us deixem les bases aquí publicades:

BASES
  1. El concurs és obert a tots els comerciants que vulguin participar dels districtes de Gràcia, Sarrià-Sant Gervasi i Sants-Montjuïc.
  2. Com a tema únic, l’aparador haurà d’estar dedicat a Sant Medir i tot el que l’envolta.
  3. El guarniment no podrà comptar amb elements que fomentin l’incivisme ni el consum d’acohol o tabac.
  4. L’aparador haurà d’estar exposat del 22 de febrer al 6 de març de 2023, ambdós dies inclosos. A la web de Sant Medir es publicarà una ruta per visitar els aparadors.
  5. S’estableix una única categoria per a tots els participants que comptarà amb 3 premis: Primer, segon i tercer.
  6. Per a poder participar s’haurà d’emplenar el formulari web que trobaran a la pàgina principal de santmedir.org, fins el dia 16 de febrer.
  7. Un cop emplenat el formulari, la organització farà arribar als comerços participants el distintiu que l’identificarà com a participant del concurs i que hauran de col·locar a l’aparador en un lloc visible.
  8. Entre el 22 i el 27 de febrer, el jurat visitarà els comerços i el dia 28 de febrer es donarà a conèixer els guanyadors.
  9. El veredicte serà inapel·lable i el jurat es reserva el dret d’avaluar el correcte compliment de les bases.
  10. Qualsevol aclariment, poden posar-se en contacte al correu electrònic: federacio@santmedir.org.